Har du et hus eller en hytte du ønsker å pusse opp, kan vi tilby gode løsninger. Enten du ønsker å endre rominndelinger, skifte kledning, vinduer, tak eller bare gi bygget et ansiktsløft, er vi løsningsorienterte og kan hjelpe deg med å få det gamle til å bli nytt og oppdatert. Ønsker du å oppgradere eller bygge en ny uteplass, har vi også ekspertise til å levere flotte løsninger der.

Trenger din bolig en oppgradering i form av ny kledning, nytt tak, eller andre innvendige arbeider? Vi tar på oss mange forskjellige rehabiliteringsoppdrag, kommer gjerne på en befaring og ser over huset eller hytta. Sammen med kunden finner vi løsninger som passer for deg. Basert på befaringen vil vi gi deg et uforpliktende tilbud.

Sperre Bygg As  har solid erfaring med renovering av hus og leiligheter, og tar gjerne på seg totalrenovering av din bolig – enten det er hele, eller deler av deres bolig!

Vi tilstreber å få gjort mest mulig innenfor ditt oppussingsbudsjett, enten du har et lite eller stort budsjett. Velger du å engasjere oss kan du føle deg trygg på at arbeidet blir gjennomført til avtalt tid og pris. Vi organiserer hele prosjektet fra start til ferdigstillelse.